Raita er et MÅHA tilbehør til indisk mat. Her blir de liiiv rai rai -ta. Friskt og utrolig digg dipp til naan brødet, roer ned og balanserer den sterke maten, og kan brukes til nær sagt alle typer kjøtt og fisk – etter min mening
Denne smakfulle og sunne suppen er en gjenskapelse av en suppe jeg nøt i Amsterdam i høst. Jeg aner ikke hva som ble servert i suppen, men har kokkelert og smakt meg frem til at denne oppskriften er det nærmeste og beste jeg kommer
Rødbet og eplesalat. 03. 01. 2017 kl. 19. 26 i. Salater. 9 kommentarer. Jeg kjøpte rødbetene og eplene før jul, og ingen av delene ble brukt, så det var på høy tid å lage noe av de så de ikke ble ødelagt
Raita er en tykk indisk yoghurtsaus med agurk og mynte. Det er ett klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurt og agurk er med på dempe
På indisk restaurant får du servert raita og papadums mens du venter på maten. Papadums er et sprøtt chipslignende "brød" laget av linser, og raita er en yogurtbasert saus med krydder og noen ganger agurk
Raita er en kalt dip eller saus som balanserer de sterke krydder smakene i et indisk måltid. Du kan lage raita av forskjellige typer frukt og grønnsaker
Raita Har du vært på en indisk, pakistansk eller indonesisk restaurant, har du ganske sikkert vært borti en eller annen variant av denne svalende brannslukkeren
Frisk sesongsalat, rødbet, eple og småsalat. Dette er en rask og velsmakende sesongsalat som er mye like den med ruccula og gulrot som ble lagt ut på matlidenskap sist uke
Denne kaken er fra Lise Finckenhagen i NRK som jeg har fikset litt på, så den er litt sunnere. Bare ikke si at det er rødbeter i til unger og mannfolk som er redd for grønnsaker … hehe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.