Kutt løken i skiver og skjær laksen i nogenlunde like stykker og krydre den med litt sitronpepper. Start med å steke løken i litt olje til den blir myk og blank
Del opp laksen i fire stykker og krydre godt med salt og sitronpepper. Laks er min favoritt når det kommer til fisk, men det blir desverre alt for skjelden at jeg lager det
Server med creme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Server med creme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Laks er så anvendelig at den kan serveres med pasta, couscous, men ogsårisotto. Er den ikke helt kokt, så fortsett prosessen med litt vann til den er ferdig
Jeg ville jo ha litt laks i dag og fant ut at risottomed sitron, fennikel og erter nok ville passe strålende for både kongen og meg, da det kun var gutta boys som var hjemme
Laksen ble servert med kokt spelt og resten av den hjemmelagde salsaen min. Det burde ikke være vanskelig, for laksen kan både spises og brukes til mye forskjellig
Stek laksenmed salt, pepper - og vips, så er middagen din klar. Han er helt fantastisk mot meg - hver morgen gir han meg et kyss før han går på jobb, og har gjerne laget kaffi klar til jeg står opp, han oppmuntrer meg hver dag, og hjelper til med det som skulle trenges
Mat med Marith. Denne oppskriften fant jeg på Matbloggtoppenog under bloggen. Ris med bacon. Før maten hadde jeg herlige sorte oliven og et glass Lambrusco rosevin
Når deigen kjennes ferdig dekkes den til med et kjøkkenhåndkle og la heve på et lunt sted i ca. Tilsett olje og salt og mesteparten av melet, og arbeid deigen til den blir smidig
En deilig dressing som vi hadde til kylling, salat og focciacia brød. Bland sammen Creme Fraiche, hakkede tomater, olje (ta til det er en god konsistens), hvitløk, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.