Jeg har bare prøvd denne retten med laks, men denne tror jeg vil smake godt også med hvit fisk f. Skru ned varmen og tøm over Creme FraicheogMangoChutney
Ha i creme fraishe ogmango chutnet i pannen der laksen ble stekt, og rør raskt rundt. asparges, brokkoli og rødløk som er stekt i rapsolje til de er møre
over SALMA laksen i pannen før servering. Server gjerne med ris og brokkoli eller en grønn salat til. Skjær SALMA i porsjonsstykker à ca 100 gram og krydre med salt og pepper. Rør inn ca 3 ss MangoChutney, 1-2 ts curry paste (evt litt karri krydder). 3 ss MangoChutney
Legg stektlaks på toppen og server maldonsalt ved siden av. STEKTLAKS. STEKTE SUKKERERTER. Pasta med pesto oglaks er en innertier og vi sier så enkelt som tommel-opp
Her i huset er det populært å servere laksen sammen med poteter , agurksalat og rømme. Laks er kanskje en av de mer populære fiskene som serveres til bords her i Norge, har kanskje hos noen barnefamilier fått kallenavnet «prinsessefisk» på grunn av sin rosa farge
Jeg fikk smaksprøve av laksstekt/kokt i Creme Fraiche med en dæsj soyasaus i på Meny en gang. Laks brukes ofte både til lunsj og middag her i huset, og i dag stod det Fraichelaks på middagsmenyen
Rasp ingefær, hvitløk og finhakket chili - bland det med teriyakisaus Pensle fisken i blandingen og stek den i panne til den er knapt gjennomstektPensle fisken en gang til med teriyakisausen og la fisken hvile i et par minutter før servering, helst med folie overDryss over hakket koriander og server med agurk- ogmangosalatog gjerne en dæsj Crème Fraîche
Strø salt og pepper på laksefileteneog legg de i stekepannen. Dette smaker virkelig av sommer, laks med mango, en spennende matopplevelse, så har du ikke prøvd dette før så bør du prøve nå, du vil bli overrasket over den nydelig kombinasjonen
Hakk grønnsakene og stek de myke i panneKok nudler (del nudlene i biter før du koker de)Salte og peppreBak fisken i ovnen til den er knapt gjennomstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.