Kutt løken iskiverog skjær lakseninogenlundelike stykker og krydre den medlittsitronpepper. Start med å steke løken ilitt olje til den blir myk og blank
Del opp laksenifire stykker og krydre godt med salt ogsitronpepper. Laks er minfavoritt når det kommer tilfisk, men det blir desverre alt for skjelden at jeg lager det
Server medcremefrâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Server medcremefrâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
D veldiggreitmed alt i en form. kryddre medlitt salt og pepper. legg potetene i bunnen av en ildfastform, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Jeg fikk smaksprøve av laks stekt/kokt iCremeFraichemed en dæsj soyasaus i på Meny en gang. i stekepannen, før jeg skrudde på varmen og surret dette litt sammen med avocado, spinat, vårløk ogpinjekjerner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.