Friskebær er enkelt og alltid god. *Anrettes på tallerkenen medbær,krem og mini pikekyssene og nyt. Serverte med knasende pike kyss og fløyelsmyk crem fraiche
Jeg liker å bruke bær, men du kan pynte med det du ønsker. I den orginale oppskriften blir det brukt vanlig kjeksbunn, noe som jeg er litt lei av, så her kommer jeg til å vise en variant med havrebunn
Kyllingform Creme Fraiche servert med «baconris». , Mer cf, legg på hakket vårløk, dryss ost over formen, topp med cherrytomater, litt feta og evt de urtene du ønsker
Mat med Marith. Ris med bacon. cf, legg på hakket vårløk, dryss ost over formen, topp med. forkant kan du krydre opp cf med salt pepper, litt timian, litt revet
Nå smaker det godt med en sunn, frisk og sommerlig dessert. Ingredienser Vaniljekesam fra Tine Ferske jorbær Ferske blåbær Ferske bringebærFriske mynteblader Fremgangsmåte Skyll bærene og legg de på et tørkepapir eller lignende slik at de får tørke seg [
Pynt deretter kaken medfriskebær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. For en fantastisk smaksopplevelse, denne må deles med fler
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Det ble middag hjemme hos far med brødre, mor og Linn Therese. Jeg vet at jeg alltid får kjeft når jeg ikke tar med sjokoladekake, men denne gangen ville jeg prøve meg på eplekake
Pavlova med vaniljekrem og friskebær …. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Legg den andre halve kakebunnen oppå marengsen og pynt den med de bærene som er igjen, og mynteblad. Denne kaken er en gammel gjenganger men hvetemelet er byttet ut med mandel- og kokosmel
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Det første en tenker da er selvsagt med bearnaise. Det er disse tre som gir kicket, og de kan fint kombineres med annet enn eggebasen og smør som bearnaisen består av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.