- 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet. 5 - 6 poteter
8 -10 poteter. 1 pk grønne aspargestopper. ¤ Ha 3 ss olivenolje i et ildfast fat og legg poteter og løk i fatet. ¤ Etter 40 minutter tar du fatet ut av ovnen og legger laksen og aspargestoppene over potetene og løken. 8 -10 poteter
Her har jeg servert laks og salat medamandinepoteter som først er kokt og så stekt i grillpanne, samt en dressing av lettrømme, hakket gressløk, salt, pepper, litt sukker og sitronsaft
Spis & Nyt ✿. Servertmedfløtegratinertepoteter, rosenkål med bacon og rosepeppersaus. Passer perfekt på koldtbordet, men er også god til middag med godt tilbehør
Spis & Nyt. Her har jeg blandet fløtegratinertepotetermed kjøttsaus, det ble så godt ღ. Legg kjøttsaus og poteter lagvis i formen, begynn med kjøttsaus og avslutt medpoteter
Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteter og grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Marinert laks servertmed en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
♥ Chicken & steak krydder. Smør formen med litt olivenolje, finhakk hvitløk og fordel jevnt i formen. Fløtegratinertepoteter passer til både kjøtt, fugl og fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.