Torsk dampet ihvit saus med rotgrønnsaker ogpoteter. Itidsklemma er det selvfølgeligmulig å jukse med posegrønnsaker av typen lapskausblandingog posesaus, men jeg tror ikke det går noe kjappere
Ha litt god olje i en ildfast form og legg ipoteterog grønnsaker, dryss over salt, pepper ogtimian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
LaksefileterPoteterTomat, agurk ogpaprika (du kan selvfølgelig bruke andre grønnsaker om du heller foretrekker det)Rødløk ogsjampinjong stekt sammenKrydder
Norsk laks er også populær i Spana, spanjolene er glad i sjømat. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
Til to personer trenger du. - 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet. Les mer 300 g laksefilet. 1/2 lime. 5 - 6 poteter
I dag står god gammeldags laksogpottiter på menyen. Fremgangsmåte Vask og fordel småpotetene i en ildfast form med tacokrydder, hvitløkspulveroglitt olje over
Når du skal anrette tar du laksen ut av folien, skyller den i kaldt vann og tørker av medpapir. Ta frem en plastfolieogriv av stort nok til å dekke laksen
Krydre med havsaltflak oghvit pepper (passer best tilfisk). Her er en smakfull variantmedfennikel. Laks er en vinner her hjemme, både blant barn og voksne, og kan varieresi det uendelige
Anrett laksen på tallerkener sammen med pepperrotkrem, dill, eple- og agurksalat. Skjær agurken og eplet i pene terninger, eller, lag små kuler med et "kulejern"
Den er absolutt den beste laksemiddagen jeg har smakt. Smør en ildfast form medlitt smør eller olje. Jeg er stadig på utkikk etter nye oppskrifter på nettet, både fiskog kjøtt
*Krydre laksenmedlitt salt, sitronpepperog skjærgårdskrydder og legg den oppå grønnsakene. *Ha et stort stykke medalminiumsfolie oppå et stekebrett eller en form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.