Hvit asparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
Pinsetur på hytta i fjellheimen -innledes med vårlige asparges, til tross for litt snø og. Kok opp vann i en vid kjele, sammen med smør, sukker, salt og sitronsaft
Lofoten Økologisk Røkt Laks. Finhakk og bland hvitløk med creme fraiche. Del opp mozzarellaen i skiver, rist pinjekjernene i stekepanne, del sjampinjongen i skiver og stek i smør, snitt opp vårløken, og skyll rucculaen
Hell sausen i en ildfast form, legg laksen uten skinn i sausen. Når jeg vil gjøre matlagingen ekstra lettvint kjøper jeg ofte bønner, linser eller erter på boks, og kombinerer det med kjøtt eller fisk av ulike slag
De berømte hviteaspargesene, som vokser under jorden. Vi hadde en herlig middag igår, med litt sashimi, asparges, hollandaise og en salat som ble svært vellykket
Forskjellen på den hviteog grønne aspargesen er først og fremst måten de dyrkes på. Den hvite har utviklet et skall som må skrelles av før tilberedning og den nederste delen må skjæres av
legg på pastaen, hell saus over, og legg laksefiléteneogaspargestoppene på toppen. så hyggelig at så mange vil være med i give-away'en min, og velkommen til alle nye følgere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.