Tilsett laksefileten (skinn og beinfri, og i biter) de siste minuttene. Smak til med pepper. Kok dem møre, poteterog gulrøtter først, brokkoli og erter de siste minuttene
Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteteroggrønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Med søtpotet blant dei ovnsbakte grønnsakene så trenger man ikkje nokre ekstra tibehør, men server gjerne med ris, poteter eller lignande om du ønsker det, eller ikkje bruker søtpoteter
Legg på laksefilet, krydre med litt salt, dryss over litt persille og skvis over litt sitronsaft. Jeg spiste en pakke, men min bedre halvdel spiste tre laksepakker
Skrell og kutt poteter i båter. Poteter. Krydre med salt og pepper og drisle over oliven olje. Denne retten er middelhavsinspirert og er en stor favoritt blant både store og små her i hus
Norsk laks er også populær i Spana, spanjolene er glad i sjømat. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
- 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet. Les mer 300 g laksefilet. 5 - 6 poteter
I dag står god gammeldags laksog pottiter på menyen. Fremgangsmåte Vask og fordel småpotetene i en ildfast form med tacokrydder, hvitløkspulver og litt olje over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.