Jeg har bare prøvd denne retten med laks, men denne tror jeg vil smake godt også med hvitfisk f. Skru ned varmen og tøm over CremeFraiche og Mango Chutney
Ha ilaksebitene og brun ved høy varme ca. Skjær SALMA ibiter, hver på ca. Skjær fenikkelistrimler. Fres den ilitt smør i stekepannen uten at den tar farge
Server med cremefrâiche eller rømme og sammen med laks, rogn eller spekemat. Blinis er av russisk opphav og passer ypperlig som enten som en lett servering eller som brunsj-rett
Server med cremefrâiche eller rømme og sammen med laks, rogn eller spekemat. Blinis passer ypperlig som enten som en lett servering eller som brunsj-rett
Jeg fikk smaksprøve av laks stekt/kokt iCremeFraiche med en dæsj soyasaus i på Meny en gang. Laks brukes ofte både til lunsj og middag her i huset, og i dag stod det Fraichelaks på middagsmenyen
KyllingformCremeFraiche servert med «baconris». For mange åer siden serverte en god venninne noe ala dette og siden har vi laget denne i mange varianter-Takk Jana
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.