Jeg har ikke helt kommet i gang med bloggingen i det nye året, så da tar vi en fin liten reprise og oppdatering på en supergod smoothie som varmer deg i vinterkulden – selv om den er kald
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene. Så fort du har fått litt farge på kamskjellene tilsetter du vårløk, chilli, hvitløk og paprika
Eplekake har jeg alltid likt. Kombinasjonen epler, sukker og kanel er uslåelig. Jeg tenkte at eplekake med hjemmelaget vaniljekrem kunne være godt- og det var det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.