Da blir chili bare fornavnet. På bildet er paien klar for ovnen. Da er det klart for fyllet. Brennesla byr seg fram om dagen, ognå er voksekraften så stor at det er helt greit å redusere bestanden
Det vil jo si at jeg er av de uheldige, som foralltidmå passe maten min og vekta. Forå ikke havne i samme uføre igjen, men jeg kan ikke skylde min tidligere sykelige overvekt på genene for det om
er dårligpåå lage kreative fiskemiddager,og det blir ofte det samme jeg lager hele tiden. årstidene. Her kommer bilder fra maten vi har spist den siste tiden
Velger du å koke god kraft først, kan det ta litt tid. Forå beholde så mye av næringen og fargen som mulig, skrubbet jeg rødbetene og kokte dem hele i noen minutter
I går hadde jeg fri, og da hadde jeg endelig bådetidog lyst til å lage meg en skikkelig lunsj. (jeg bruker bare fire eggeplommer fordi jeg ikke er så glad i den smaken, men du kan selvfølgelig bruke alle seks om du vil)
Nåpå denne tiden er kongekrabben på sitt beste med kjøttfulle og saftige klør. Fordel marinaden over klørne og la marinaden trekke i noen minutter før dem stekes
Se også video forfremgangsmåte rett under. Chili con carne er noe som kanskje er nytt fornoen. Fyll opp med chili con carne, putt i litt ost og guacamole, så har du en velsmakende middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.