La deigen stå kaldt i kjøleskap minst en halv time. I hagen vår har vi en stikkelsbærbusk, og nå har den vært så tettpakket med blå, saftige bær at den sleper greinene langs bakken
Brenneslepaien smaker best før den blir kald, og en frisk tomatsalat til er å anbefale. Vi er også så heldige å ha godt med karve i hagen, og den grønne “kålen” egner seg også godt til karvekålsuppe
Vi lå på bakken, gjerne med ei skål sukker, slikket dyppet og tygde. I helga laget jeg en dressing til en enkel salat som skulle spises sammen med ferske reker
Det meste av dessert med frukt og bær blir bedre med god vaniljeis. Jeg har satt sammen en oppskrift og pyntet paien litt ekstra med blomster fra hagen i anledning Pers bursdag
Rødbeter er så mye mer enn de syltede på glass. Denne våren kjøpte jeg tre forskjellige frøsorter, og de var enkle å dyrke, selv om de ikke ble så store
Lunsjboks med tandorikrydret kalkun (krydret med dette) med salat av avokado og mango. Mikrokake, oppskrift her, med varme bær, kesam, peanøttsmør, Detour proteinbar biter og druer
Børek med frisk salat og litt crème fraîche. Vanligvis tror jeg den er fyllt med grønnsaker og ost, men jeg har aldri spist det noe sted og er heller ikke kjent med tyrkisk mat
Da settes lokket godt fast og glasset oppbevares i øverste hylle i kjøleskapet (det er litt for kaldt i nederste del av vanlige kjøleskap) for beste lagringsforhold
Dagens mat tips. byggryn salat. 29. 09. 2015 kl. 57 i. Blogg. 18 kommentarer. Hei. Dagens mat tips er byggryn salat. Byggryn er rik på proteiner, fiber, inneholder lite fett, metter godt og gjør denne salaten til et fullverdig måltid
Perfekt til kalde drikker, glasurer, snacks, kaker og lignande som ikkje trenger steiking, og andre oppskrifter der man trenger eit søtningsmiddel som løyser seg opp uten å danne krystaller
Jeg skal ikke komme med en fasit på om/når/hva du skal spise før en treningsøkt, for dere vet jo godt at det ikke finnes, men jeg kommer gjerne med forslag til hva jeg pleier å spise
Denne sausen/dressingen er helt fantastisk god. Den passer til både fisk og skalldyr. Bytt ut majonesen og aiolien til rekesmørbrødet og opplev en helt ny smaksopplevelse du blir hekta på
Å spise proteiner etter trening er med på å stimulere proteinsyntesen, altså prosessen hvor kroppen bygger sine egne proteiner, og å reparere skadet muskelvev
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.