Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 boks kokosmelk 1 ss red curry paste 1 ts soyasaus 2 dl kyllingkraft (eller buljong) salt og pepper 1 ts karripulver 1 hvitløksfedd 500 g kylling 1 ts smør ½ purreløk ½ paprika i alle tre fargene ½ chili 1 gulrot ½ pak choi (kan sløyfes). 1 boks kokosmelk 1 ss red curry paste 1 ts soyasaus 2 dl kyllingkraft (eller buljong) salt og pepper 1 ts karripulver 1 hvitløksfedd 500 g kylling 1 ts smør ½ purreløk ½ paprika i alle tre fargene ½ chili 1 gulrot ½ pak choi (kan sløyfes)
2 ts paprikapulver, 1 ts spisskummen, 1/2 ts chili, 1/2 ts kanel, salt og pepper et par never revet gulost. Guacamolen lagde jeg ganske enkelt av 1 avokado, en klype salt, en skvis sitron og en klype hvitløkspulver og chili. 2 ts paprikapulver, 1 ts spisskummen, 1/2 ts chili, 1/2 ts kanel, salt og pepper et par never revet gulost
Jeg må bare si det – jeg digger en skikkelig chiliconcarne. «Chili, slik som vi kjenner det i USA, kan ikke bli funnet i Mexico i dag, bortsett fra på noen få steder og da for å imøtekomme turistene
Chiliconcarne - en smaksrik, næringsrik og mettende middag til hele familien. Fres hvitløk, løk og paprika i en kjele sammen med litt brun cocosa (evt bruk den med chili for ekstra smak) Fres til grønnsakene har blitt litt myke
Ingenting er vel bedre enn en god biff. - eller verre enn en seig biff. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur og stekepannen er skikkelig varm
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.