Og til frokost har jeg i mange år spist to brødskiver. en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia
Jeg hadde ingefær i mitt også, men for enkelthetens skyll - sitronvann. Det har jeg også fortsatt med etter detoxen og jeg har lovet å fortelle hvorfor
Første gang var på Finnskogtoppen i våres, jeg drakk ikke mye av den der, for jeg syntes det var litt sært,men nå for et par dager siden, kom jeg på denne drikken som jeg tenkte jeg ville prøve igjen
Den søte, litt bitre smaken en gele eller et syltetøy av rognebærog epler eller pærer gir, løfter haresteken, reinsdyrgryten eller rypefiletene til nye høyder
Bland alle ingrediensene godt sammen og tilsett hvetemel til du får en løs deig (deigen skal ikke kunne eltes til vanlige hveteboller, men heller ikke være rennende)
Til dagens brunch hadde vi en av Minis favoritt drikker laget av kiwi. I et desiliter beger har jeg1 dl kaldt vannså fyller jeg på med kiwi til vannstanden viser 3 dlog søtningsmiddel tilsvarende 1 ss sukkerHar det i en blender og moserHell i glass og nyt
lavkarbo, glutenfri og laktosefri. Dagens mat tips er kremet gresskarsuppe med smak av kokosmelk, toppet med chorizo og ristede gresskarkjerner som ble en kjempegod smaksopplevelse
Vet ikke helt hvordan temperaturen er hos dere andre, men her er det høst og kaldt. Kjekke å ta med i veska også når jeg skal på besøk til folk som har det litt gulvkaldt
I høst har jeg og Ordne-fikse-lise bestemt oss for å speke supermat selv. Som pensjonert vegetarianer føler jeg på vemod og sorg over at lammene må bøte med livet for at jeg skal spise dem
p Derfor prøvde jeg meg på noen hjemmelagde barer. Kombinasjonen av at det er utrolig lenge siden jeg har laget noe sjesk og at en kompis skulle på biltur i helga, gjorde at bakelysten kicka inn igår
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.