Jeg har flere ganger i det siste lagd middag av kjekjøtt. Dette er et utrolig delikat og mørt kjøtt, men fordi kje ikke er særlig lønnsomt for industrien omsettes det ikke så mye av det i Norge
Heime på Vestlandet – og elles langs kysten i landet vårt – har geita vore ein av dei viktigaste hjelparane til å halde kulturlandskapet opent og vakkert
Forrige helg var det Oslotur, hjem for å treffe familie og venner. Høydepunktet var søndagsmiddagen. Det er det jeg savner aller mest ved å bo så langt unna
Denne uken har de meldt sol og sommer i store deler av landet. Hvorfor ikke lage iskrem som du kan ha stående i frysen, klar til å nytes når solen melder sin ankomst
Ytrefilèten fra sadelen på kjeet er skåret ut, og serveres med en god Sancerre. Geitekje, eller kidd, er kanskje på full fart inn igjen, etter mange års glemsel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.