Denne saftigekanelkaken er super enkel å lage og vil falle i smak hos liten og stor. Som nevnt over spiste jeg omtrent halvparten av kaken før kaken var avkjølt, og da uten topping
Denne kaken passer også perfekt for de med eggallergi. Med tanke på Linneas feiring i barnehagen imorgen har jeg lett litt rundt etter en god, barnevennlig sjokoladekake
Saftig og godt uten melk eller egg. Og selvsagt utengluten, melk og raffinert sukker. Originaloppskriften er fra Det søte liv (), amerikanskinspirerte Crazy cake
– Tilsett deretter ett og ett egg. 3 Egg (middels store). – Begynn med en bunn på fatet, fyll deretter på med litt under halvparten av sjokoladekremen, fordel det jevnt ut mot kantene og legg deretter på bunn nummer 2. 3 Egg (middels store)
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Kaken er også saftigere når den er romtemperert. Betalt innlegg. I tillegg til ingrediensene nedenfor, trenger du også blåbær til midten av kaken samt toppen og ev
Stek baconet litt i pannen før du legger det som en kant rundt muffinsformen. Slå et egg oppi (jeg pleier å slå det i en kopp før jeg slår det i muffinsformen
Brødet inneholder mye proteiner i tillegg til mye annet godt så her er det bare å sette igang. 1 boks cottage cheese (liten) 4 egg 1 ss flytende honning Liten håndfull mandler 150 g havregryn 1 ts bakepulver Litt kanel (ikke så mye, og kan droppes) En 1/2 håndfull solsikkekjerner En 1/2 håndfull gresskarkjerner. Deretter lar du brødet hvile i ca 10 minutter før du topper brødskivene med ditt favorittpålegg. 4 egg
Ta gryten av varmen og tilsett hvetemel, kakao, bakepulver, egg og rømme. Ta dem ut og la avkjøle litt i formene før du forsiktig legger dem over på en rist
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.