Vafler blir gode med nesten hva som helst i røra. Jeg lager som regel alltid vafler «på slump». Jeg har skrevet dette i mine to andre bidrag, men bryr meg ikke om at jeg gjentar meg selv når jeg skriver at da jeg bodde i Tyskland, var jeg på flere samlinger sammen med andre norske ungdommer i regi av Sjømannskirken i Antwerpen
Vafler toppet med brunost er en uslåelig kombinasjon. Jeg tilsatte litt ulike ingredienser, smakte til og fikk tilslutt et resultat jeg ble nokså fornøyd med
Først startet jeg med å gjøre havregryn til havremel ved hjelp av en blender. kun syltetøy, rømme/kesam, sukrin gold og smør (nydelig- sukrin gold karamelliserer seg og det blir en kjempe god smak), sukkerfri karamelsaus, masse friske bær, næringsrik sjokade, vaniljekesam, sjokolade-kokoskrem
Etter å rørt sammen en fantastisk kombinajson av Cottage cheese, skyr og ferske blåbær i går kveld, ble jeg nødt til å ta med meg en boks cottage cheese og blåbær på jobb i dag sånn at jeg kunne ha til lunsjen
Her hjemme liker vi helst vaflermed banan og jordbær, og litt Maine Maple Syrup på toppen…. Ukene flyr, tenk at det er onsdag allerede… I dag hadde barna lyst på vafler, og det passer jo fint på en regnfull dag som i dag
- Mal mandler og valnøtter med en mandelkvern eller en foodprocessor. olive oil for basting- Melt the butter, grate the cheese, and whip the eggs lightly with a whip or a fork
- Whip egg, cream and salt together- Lay the cheese onto the pan and fry until tiny holes emerge in the cheese (Add optional spice)- Pour over the egg batter, and leave it for a few minutes- Optional
Første oppskriften ute er cookies med cottage cheese, banan og tranebær. Forme de i store runde boller og flate så de ut til en cookie på en stekeplate med bakepapir
Jeg bruker økologiske kanelstenger av merket Mill & Mortar, som er et superbra produkt. I dag har jeg laget en nydelig og enkel rabarbrasuppe, med rund smak av bruntsukker og kanel
litt havsalt og/eller Himalayasalt (frivillig). Nå har jeg prøvd meg på en karamelloppskrift laget medbruntsukker (sånt klissete sukker – brun farin) og
Nå over til dagens oppskrift, som er en kanelboller som er krydret opp med kardemomme, og i stedet for å bare bruke vanlig sukker, har jeg også brukt bruntsukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.