Rist nøttene på svak varme i en kasserolleNår de begynneråfå litt farge og det dufter godt tilsetter du balsamicoHer kan også rødvin- eller portvinseddik benyttesTilsett olje og la dette surre i et par minutterTilsettså et par spiseskjeer honning og rør godt omSalt og pepperetter behov
Jeg har så langt til gode å smake en bedre marinade til grilling enn denne. Det blir selvfølgelig mer grilling når det er finvær, og nårjeglukter andres grill drar jeg fort trekket av weber’njegogså
Dette er en god rett i seg selv, men den passerogså godt som tilbehørtil kjøtt og fisk. Du kan enkelt lage variasjoner av Grillet aubergine med tomat og mozzarella ved å legge alle typer skinke, chorizo eller salami mellom lagene
Kongekrabbe smaker utrolig godt, bedre enn hummer - synes jeg, men det er selvfølgelig en smakssak. Bruk en stavmikser og sett den helt i bunnen av skålen, start stavmikseren og hell i olje dråpevistilå begynne med og så i en tynn stråle mens du pisker hele tiden
Jegelskerå grille, og bruker ikke noe annet en grillkull. Godt med mye pepper i synes jeg. Du mågjerne doble eller triple oppskriften på hvitløkssmør så har du det klart i kjøleskapet til neste grilling
I løpet av natten har grynene svellet og kjøleskapsgrøten erklar. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommernåer fordi den kan og må lages i dag
Da er det ny uke, og jeger helt sikkerpå at mange stresser med forbredelsertil jul. Og jegLOVER, denne varianten kan du fint servere i jula som et GODT alternativtil den mer norske varianten
Jeg tenkte at denne oppskriften måttefungere godt som tilbehørtil en chilensk asado. Etter en lengre sommerferie fra bloggingen er det med stor glede jegser at sidevisninger nesten har doblet seg på kun et par måneder
Siden Honduras befinner seg i nærheten av tacoens hjemland, Mexico, valgte jegåservere i tortillalomper med friske grønnsaker som tomat, rødløk, koriander og granateplekjerner
Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitertpå middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Denne retten er egentlig min bror Arild "sin skyld", han tilbringersommeren i Finland -og jeg "arvet" det som stod igjen i kjøleskapet, blant annet en flaske Mango Curry saus, som jeg brukte i denne retten
Jeg synes stort sett alt smaker best på grillen. Det er mange som ikke liker muggost, men jeg har IKKE opplevd annet enn at folk blir overrasketover hvor godt LITT smaker i matlaging
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.