Turen byrja tidleg. Frykteleg tidleg. Verken Tore, minreisekamerat, eller eg hadde fått sove noko, og det enda dermed med nær sagt våkenatt for begge to
Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England). Tradisjonelt sett er doughnut deigen laget med gjær og frityrsteikti olje, for så å bli dynket i sukker, eller melisglasur
Det er sommer og har vært varmt lenge ihovedstaden. Når mat og vinklubben Smak samles til festaften forventes som regel at vertskapet kommer med nyskapende kreasjoner og spennende nye smaker
Jeg er på landet førtiminutter fra hovedstaden, nærmere bestemt i Drøbak. Juliheten har slått innover Østlandet for fullt og folk liggersvimeslåtte og dupper i vannkanter og spredere rundt omkring
En skjellsettende langtidsopplevelse av et pussig opphold, bestående av ufordragelige snobbe-barn, påtvungen bikini-servering av fingermatiswimmingpool-parties, lange timer med Eastenders og annen TV-underholdning og andre rarieteter
Jeg har vokst opp med engelsk appelsinmarmelade. Den er mørk, gele-aktig og ganske så bitter. Ikkei nærheten av norsk, søt og god marmelade, men likevel – det eneste jeg foretrekker når jeg har en kopp te og ristetbrødskive
Hei og hopp. Jeg håper dere har hatt det fint den siste måneden. Jeg har hatt det veldigfinti England, tross alt, men det er deilig å endelig være hjemme
Derfor vil jeg forsøke å gjøre unna noen ekstra gjøremål før avreise – slik at jeg forhåpentligvis kan ha litt slakkere tøyler når jeg først skal tilbringe noen dager ihovedstaden – og det å lage ferdig matpakker for noen dager fremover nå, vil spare meg en god del tid over de neste dagene
Vil dere ha litt mer innblikkimin hverdag må du legge meg til på snapchat. Egentlig er det grove vafler med gulrot og hasselnøtter, men jeg er ikke så glad i hasselnøtter og storelsker av mandler ♥ MEN disse vaflene er de beste jeg noen gang har smakt, seriøst
En strålende bok forresten, av Englands svar på både Berit Nordstrand og Blomster-Finn, samtidig. Disseglutenfrie flate brødene med teff,koriander og hvitløkssmør smaker helt fantastisk ved siden av tyrkisklinsesuppe, men de kan absolutt spises alene også, eller som frokost eller lunsj med et fyll av f
Klippfisk med løk er en deilig rett. Og veldig enkel å lage. Men gode råvarer er viktig. Loins fra Dybvik, jomfruolje, og persille fra hagen, går svært så bra
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.