Skogens konge på menyen. 18. 11. 2014 kl. 12. 18 i. Kjøttretter. Ingen kommentarer. Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus
Skogen byr på mange skatter og sopp er definitvt en av dem. -450 g blandet skogsopp. Enten du går på soppsanking selv eller kjøper dem på butikken finnes det et utall måter og tilberede dem på
//Inneholder adlinks. God morgen fargeklattene mine. Jeg er så gira og klar for Holmenkollstafetten i dag og selv om jeg er kjempe nervøs for å gå på en smell på etappen min er jeg klar for å ha det GØY
Denne grisen har levd et godt liv ute i skogen før den havnet på mitt middagsbord. Smaker ekstra godt med indrefilet av svin når jeg vet at grisen slapp å vokse opp i en betongbinge
Skog og Mark er en klar og lys gul øl med lite skum. Skog og Mark har en spesiell og uvant lukt. Kjøkkensjef på Sundvolden Hotel, Bent Borge Hansen, kontaktet for et år siden Nøgne Ø fordi han ønsket å brygge et øl sammen med de
ta opp ett beger med tyttebæren du forhåpentligvis plukte i høst, hvis du ikke var ute i skog og mark for å lete tyttebær, må du nok nøye deg med det ferdigkjøpte syltetøyet
Jeg har løpt forbi de x antall ganger i skogen uten å i det hele tatt smake på de. Høres det ikke herlig ut å sitte i skogen å spise (nesten) nystekte vafler med nyplukket blåbær på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.