Brødmed kesam blir ekstra saftige, og sammen med krydder og urter er dette her er et smakfullt og nydelig brød som passer ekstra godt til supper og salater
Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Og hva med å varte opp medsøtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Utrolig kjekke å ha som tilbehør til salat og supper, eller rett og slett i matpakka med godt pålegg
Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt. - I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelaget brød. bland sammen melk, sammalt hvete fin og grov, sammalt rug fin og grov, havregryn og havre kli til fordeigen
De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å få luftige og gode brød. Bare deigen får hevet seg fint, er det ikke så nøye med hvor lenge den står
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.