Jeg synes det er viktig å spise fisken når den er i sesong, og nå er det jo tid for torsk igjen. I måneder som inneholder bokstaven R kan man spise torsk, det kan være en grei huskeregel
Spicy tomatgryte med torsk, choritzo og ostepotetmos. Spicy gryte. Jeg lagde opprinnelig denne gryten med torsk, men fikk så mye til overs at jeg neste dag hadde nok til å lage en gryte med grillet choritzo også
Disse spicy kjøttbollene fikk strålende karakter av et variert testpanel bestående av store og små. Disse kjøttbollene er saftige og smakfulle av lune krydder, friske urter og bacon
Og etter en spicy middag passer det godt med en frisk dessert. Dette er en middagsrett jeg lagde til min kjære mann i forrige uke, tenkte at det kunne falle i smak hos dere også
Torsk med søtpotetmos, aspargesbønner, sprøstekt spekeskinke og smelta smør. Me var så heldige å få middagsgjester denne søndagen og på bordet stod det
Men her om dagen lagde jeg wok med en ny vri på falafelboller og det passet veldig bra sammen. Wok saus lager du enkelt selv, ikke kjøp disse ferdigsausene, de er stort sett fulle av sukker og andre unyttige ingredienser
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.