Rør til blandingen er jevn. Desto lykkeligere blir jeg når det (en sjelden gang) dukker opp hjemmelaget godis, som jo dessuten er mye bedre og mer tilfredsstillende
God middag. Bali er en øy og provins i Indonesia, går ut i fra at det er denne eksotiske øya som retten har fått navnet sitt i fra, men vet ikke dette sikkert altså, noen som har en bedre forklaring til navnet
Den må ikke stå kaldt, faktisk blir toppingen ødelagt i konsistensen om den står i kjøleskap…. Denne kaken er så god at jeg lager den hver gang vi har selskap
Det er mye som kan gå galt, tomme skall, brente på toppen, sprekker i skallet eller ingen bein fks, men alt dette kan unngåes med den rette framgangsmåten
Flotte og oversiktlige videoer med godeforklaringer. Hei og god fredagskveld. Forklaring e dessverre ikke ei sterk sie hos mæ, men æ håpe den va forståelig nok *smile*
Målet (og utfordringen) med en sjokoladefondant er at kjernen skal være flytende (ustekt), og da er man avhengig av å treffe ganske akkurat på antall minutter i stekeovnen
Munker smaker kjempegodt med et dryss melis og syltetøy, og med en kopp te til. En annen forklaring kan være at kakens utseende minner om en snauklippet munkeskalle
Creme fraiche er dressingen som er veldig viktig i denne oppskriften. Jeg har ikke brukt ruccola og spinat fordi jeg mener de dominerer smaken, derfor har valget mitt falt på hjertesalat, som er utrolig mild og god på smak
Jeg skulle lære brukerne å lage god, sukkerfri, sunn sjokolade og kaker. Forklaring til bildet. Forklaring til bildet (over) er linker direkte til noen nøtteslag
Men det gjør ingenting om man bruker mer surdeig enn i oppskriften når man lager brødet. Fermenteringsprosessen gjør mineralene i brødet mer tilgjengelig, fjerner de stoffene i korn/frø som er litt giftige og skaper prebiotika, mat til de gode bakteriene i magen
Jeg fant egentlig ikke noe godforklaring på hva denne saken er på norsk, eller hva den heter – men det nærmeste jeg kom, og som jeg synes passet best var muskatgresskar
Hei og god Tirsdag. Under dei aller fleste bildene står det tekst og forklaring, men så kommer du til originalinnlegget ved å trykke på bilder eller rød skrift i teksten
To favoritter i en kombinasjon måtte jo berre slå godt an, og det gjorde det virkelig. Om du ønsker meir forklaring eller lurer på noko angåande ingrediensbytting kan du lese dette innlegget med oppskrifta på vaniljefudge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.