Altså wow. I tillegg holder den seg veldig bra i kylskåpet/kjøleskapet så denne räkker hele påsken (om du klarer låta bli å småäta/småspise, hehe) og til alle besök
Hell så over karamellsaus, også i hullene. Franciska Munck-Johansen. La kaken avkjøle litt ved romtemperatur, og sett den så i kjøleskapet til den er kald
Vaniljekake. 01. 04. 2016 kl. 19. 57 i. kaker. Én kommentar. Når man skal bake en kake med rette kanter, for eksempel stabelkaker, brukes det ofte vaniljekake eller sjokoladekake
(250 g) dark chocolate (55-60% cocoa solids). ½ cup (60 g) all-purpose flour. _0451-1. _0455-1. Put the cream in the freezer for 15 -20 minuttes before you make the cheesecake. In the mean-time add the gelatine leaves in a dish of cold water, and leave to soak and soften for 5 minutes
Pisk så inn ett og ett egg, og ha så i kremfløte (denne skal ikke være pisket på forhånd). Denne kaken steker du så på 175 grader i 40-45 minutter. Etter det har gått 40-45 minutter så skrur du av ovnen og lar kaka stå i restvarmen i ytterligere 30 minutter
Jeg er egentlig ikke så fan av råe kaker, men denne smakte fantastisk og er syyykt mektig. Den gir den en liten dose vitaminer, mineraler og antioksidanter så nyt med god samvitttighet
-. -. D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.