Jeg elsker indisk mat. For øyeblikket tror jeg det er favoritten min. Dessverre har jeg få rundt meg som syns det samme, så det blir ikke til at jeg hverken går ut og spiser det så ofte, eller at jeg lager det hjemme for ofte
Garam masala er en vanlig indisk. 1/2-1 ts chilipulver. 1/2 ts salt. 1/2-1 ts chilipulver. 1/2 ts salt. Denne retten ble til en sen ettermiddag hvor vi ikke helt visste hva vi skulle spise
Gløgg hører med til julefeiringen, og det går fint an å lage en sukkerfri variant. Jeg har brukt hjemmelaget sukkerfri solbærsaft, men du kan også få kjøpt ferdig sukkerfri saft
Indisk dal er en kjempeenkel linsegryte full av smak. INDISK DAL MED RØDE LINSER – VEGETAR. Etter at jeg begynte med kjøttfri mandag har jeg virkelig fått øynene opp for hvilket verdifullt næringsmiddel bønner og linser er
En indisk curry med masse gode smaker som er tyknet med mandler og valmuefrø. 4 ss smør/ghee. 4 ss smør/ghee. Lammelår med ovnsbakt fennikel, rødbetebulgur og sjysausGarlic naan uten gjærIndisk fiskegryte med tomat For 2 personer Tidsbruk ca. 4 ss smør/ghee. 4 ss smør/ghee
Crispy poteter og kylling med indisk krydder og gode grønnsaker. Ca 2 kyllingfilet og 8-12 kyllingklubber / eller 3 kyllingfilet , tint. 1/2 gul løk. 2 ss garam masala (Indisk krydderblanding). Del kyllingfiletene i 4-5 biter og stek kyllingfilet og/eller kyllingklubbene raskt på høy varme på begge sider for å få stekeskorpe. 1/2 gul løk
Dersom du tror at indisk mat er usunt eller at vi spiser naan hver dag, må du tro om igjen. Det indiske kjøkken er sunt, har stor variasjon og inneholder meget spennende smaker – dersom man tør å bevege seg utover tikka masala og naan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.