Ha i hvitløk, chili ogingefærog la det surre med noen minutter. Det ble bare så utrolig godt, og jeg elsker å kunne kose meg med hjemmelaget suppe på en kveld i helgen
Hell suppen tilbake i kjelen, og tilsett sjampinjong, kylling, karriog hvit pepper. Se under for oppskrift på hvordan du lager en indiskkyllingsuppemedeple, sitrongress, ingefærog rød chili fra grunnen
TwitterFacebookGoogleE-postSkrivutGoogle+ Renate SchjoldenLik dette. Karri er karakteristisk for det indiske kjøkken og består ofte av pepper, cayennepepper, gurkemeie, koriander, kanel, muskat, ingefær, kryddernellik, spisskummen og sennep
Smak til med mer karri, chili, salt og pepper om nødvendig og la suppen trekke et par minutterRett før servering rører du inn rikelig med korianderMille er ikke mest glad i veldig mye grønnsaker, men ved å "sile" suppen og legge til kylling, ble dette en veldig god og barnevennlig rett
Tilsett revne gulrøtter, epleog løk. Riv ingefærrotog finhakk hvitløken. Tilsett kyllingkjøtt i biter, som du har stekt på forhånd, matfløte og smak til med salt og pepper
Ha i gulrøtter, eplerogkarriog la det surre et par minutter til. -). Ha i hvitløk, chili ogingefærog la det surre litt på svak varme til du kjenner duftene bre seg
Ellers har det dukket opp et par nyheter hos x-life. Fres løk og finhakket ingefær i en kjele sammen med krydder og soyasaus, tilsett også asparges, sopp og gulrøtter skjært i mindre biter
- 1 kyllingfilet- 1/2 eple- 1/2 løk- 1 ss smør eller margarin- 1 ss karripulver- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater- 1 dl vann- 1,5 dl matfløte- 1 grønnsaksbuljongterning- 1/2 ts sukker- salt og pepper- persille- 1 ss snøfrisk- 1/2 ss lett kesamBle du fristet. 1/2 eple. 1 ss karripulver
Tilsett karripastaog kylling, la det frese videre et par minutter under omrøring. Rør inn kokosmelken og smak suppen til med sitronsaft, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.