Oppskrift: Indisk kyllingsuppe
Carolines Verden
Carolines Verden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 128 g eller 2 dl kokosmelk (jeg brukte den fra Rema 1000)
  • 1 stk løk
  • 1 fedd hvitløk
  • ½ stk chili
  • 1 ss fersk ingefær
  • 1 stk syrlig eple
  • 4 stk kyllingfilet
  • 10 dl hønsebuljong, ferdigblandet
  • 1 potte koriander
  • 1 stk squash
  • 150 g sukkererter
  • 1 ss rapsolje
  • 10 g smør
  • 2 stk gulrot
  • ½ stk sitron
  • Krydder (jeg brukte karri, gurkemeie, salt, pepper, hvitløkskrydder og tandoorikrydder)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.