5 av
de finalistene som ikke ble valgt ut til hjemmekokklauget har tatt domenenavnet www.hjemmekokklauget.no og blogger hyppig og heftig ut fra denne. Det støtter jeg ikke og synes det er å undergrave det egentlige hjemmekokklauget som Hellstrøm valgte ut
Jeg har hodet inni min egen lille mat- og hagenerdeboble og pusler med mitt. Jeg har en gammel komfyr, et slitent kjøkken, servise og kjøkkenutstyr fra IKEA
Jeg var litt råflott på kjøttet denne gangen og kjøpte Chateau Briande, og til venstre ser dere hva galskapen (eller gladskapen) kom på … riktignok ble det et DIGERT kjøttstykke, men jeg fortærte hele biffen med vellystig grådighet og stønning, og har på mesterlig vis fått i meg mer proteiner enn det en voksen mann bør få i seg på en liten uke
Tomatsuppen ble nydelig som alltid med alle de deilige grønnsakene i. Tomatsuppe er jo mat man kan ha alt mulig i som pølser, bacon, krutonger, egg, pasta osv
Kjør suppen i en blender eller bruk en stavmikser til suppen er helt glatt. Enhver må finne ut hva som passer best for en selv av supermat, men jeg tror de fleste kan finne noe som kan være til hjelp og gi mer overskudd og en sunnere livsstil
Og forutenom dette bruker jeg mye tid på å strikke og hekle. Link til mønsteret jeg brukte. Jeg tok en tur ned på garnrommet mitt og plukket ut noen garnrester som jeg trodde hadde lik strikkefasthet og var noenlunde lik i struktur
Sjokoladekaken er glutenfri og egner seg også godt til personer med diabetes. Testa ut "low carb sjokoladekake" fra EASY Living i går kveld, men jeg fant ut at jeg ikke hadde noen "rund kakeform" så da ble det sjokolademuffins i stedet
Tandoori masala reddet middagen, og jeg kunne tilslutt senke skuldrene. Sultne unger, vonde fingre, vanskelig kvern og høye skuldre, gjorde at jeg avsluttet prosjekt lamburger
Med fare for å høres ensformig ut så må jeg si det igjen, det var en lunsj og ei venninne på besøk. Rør inn olivenoljen først dråpevis, og deretter i en tynn stråle, til du får en blank og fin majones eller rettere sagt Aioli
Det er mulig jeg er for konservativ, men jeg finner ikke roastbiff i butikkene lenger. Roastbiff skal først gnis godt inn med krydder, så stekes i en stekepanne til du får den gastronomiske stekeskorpen
Løk og hvitløk freses i stekepanne sammen med laurbærblader og stjerneanis til løken er bløt. Tilsett løkblandingen i kjøttet og senk temperaturen på platen
Heve under pladt på et lunt sted til deigen er doblet i størrelse. Disse hamburgerbrødene er så lette og gode at du like gjerne kan dobble oppskriften med det samme
Vend inn spinat helt tilslutt. Det er veldig viktig at du legger filoflakene under et fuktig klede/ kjøkkenhåndkle slik at de ikke tørker ut, for da blir de ubrukelige
Øs deretter av det meste av fettet (bruk fettet tillutefisken). Dette kaller vi å «rute» ribben. Superkokk Eyvind Hellstrøm har hvitløk, merian, løk og gulrot i langpannen når han steker ribben til jul
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.