Det er klart at hvis en putter oksesteken i en pose, hiver den inn i et vannbad og deretter går ut for å spise lunsj, eller kanskje bare drar hjem for å komme tilbake 5-6 timer senere, høres det forlokkende lett ut
Det verste jeg vet er å være uvitende om hvordan maten smakte og om kundene blir fornøyd. Her kommer oppskrift på sommerdesserten jeg la ut skrytebilde av
Det kommer litt an på hvor dårlig tid du har. Den møre, varme, saftige (og helst litt rosa i midten) oksesteken, skåret i litt tykke skiver, er perfekt søndagsmiddag for meg
de ble så gode. Testa ut "low carb sjokoladekake" fra EASY Living i går kveld, men jeg fant ut at jeg ikke hadde noen "rund kakeform" så da ble det sjokolademuffins i stedet
Hell rødvinen over oksesteken. Denne oksesteken var utrolig god. Når en endelig kjøper oksestek, så er det fristende å lage roastbeef eller tradisjonell oksestek
Jeg lurte veldig på hvor mye bryllupet ville koste i forkant. Hvor mye brukte dere på bryllupet. Så nå tenkte jeg å legge ut regnskapet for vårt bryllup, slik at andre som skal gifte seg har en liten pekepinn
Nå har jeg riktig nok byttet ut den 'vanlige' brune sausen med en smakfull portvinsaus, kokte poteter er byttet ut med fløtegratinerte og grønnsakene håper jeg er litt mer spennende enn gulrøtter, erter og blomkål, som den ofte ble servert med
Oppskriften er fra Andreas Viestad sin bok «Hvordan koke vann», som er en fantastisk flott bok enten man er nybegynner eller litt mer erfaren på kjøkkenet
Da jeg skulle finne frem til hvor lenge kjøttet skulle steke kom jeg over en australsk brosjyre om tilbereding av storfe og lam, vel verdt en titt hvis du er interessert
skal avgjøre om det er på tide å spise, og hvor mye man skal spise. Tallerkenmodellen gir en god pekepinn på hvor mye man skal spise av hver næringskilde og hvor stor en porsjon bør være
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.