Man skulle nesten tro at dette er en sensasjon som skal gjøre oss alle lykkelige. Ta en tur på en gjennomsnittig, Rema, Kiwi eller for den saks skyld Meny og du møtes av hva som på avstand ligner på en bugnende kjøttdisk
Dekk bunnen med aliminiumsfolie, og legg deretter bakepapir over ( dette for å skape en lufttett pakke til senere, uten at maten kommer direkte i kontakt med aliminiumen)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Restane frå søndagssteika – pålegget med same namn, altså roastbiff – er minst like godt som den varme varianten, spesielt opp ei god brødskive med heimelagd remulade, rød løk og sylteagurk
Legg rullen i fryseren i ca 30-40 minutter. Bakepapir og inn i ovnen på 180 grader, under- og overvarme i ca 10-12 minutter. Etter steketiden lar du de hvile på brettet i 5-6 minutter før du legger de over på rist. ca 30-40 minutter Ta plastfolien opp av fryseren, fjern plasten og kutt opp pølsa i. ca 10-12 minutter Etter steketiden lar du de hvile på brettet i. 5-6 minutter før du legger de over på rist
Oppskriften på sjokoladesausen kommer fra Paul Hollywood. Stek biscottipølsene ved cirka175 grader i 25 minutter. Legg skivene tilbake på stekebrettet med snittflaten opp og stek dem videre i 10 minutter
Fine minner ga meg lyst til å gjenskape retten som jeg selv ikke har laget før. Det eneste aberet var at jeg hadde fått studieplass, men ikke leilighet, og studiestart var om en uke
Ta i kikerter, tomater og spinat og la det småkoke. * 1 boks tomater * 3 rødbeter * 1 squash * 7 poteter * smør og melk. * 1 pakke pastinakk * salt, pepper, spisskumin, kardemomme og kanel. Sett i ovnen på 200 grader i ca 40 minutter. 1 boks tomater
Nederst skal du få oppskriften på min favoritt som jeg bruker å lage året rundt. Vitamin E. Gresskarfrø er godt og super sunt frø, så ikke kast dem om du skal lage gresskarlykter til halloween
eks hjemmelaget frokostblanding, blåbær, bringebær og akasiehonning som jeg hadde i dag. Og ikke nok med det, det tok bare vel 5 minutter. 1 klype kardemomme. 1 klype kardemomme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.