com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Denne er både glutenfri og lavkarbo, lavkarbo vil si at det er brukt ingredienser med svært lavt karbohydratinnhold pr 100 gr vare. Senk temperaturen til 95 gr og stek videre mellom 1- 1,5 t, alt etter hvor stor form du bruker
Så når jeg kom over en lavkarboversjon av den, var det egentlig ikke så veldig mye å lure på. #lavkarbo #gulrotkake #oppskrift #sukkerfri #matblogg #kosthold #kake 4 egg ♥ 4 ss splenda eller annen søtning
Utrolig god kake som er enkel å lage - og som de fleste liker. -)). Slik gjør du - kaka. - Rør sammen eggeplommene, kremfløten, tagatessen og vaniljepulveret i en kjele
Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, og med denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Stek ved 180 grader i 10-15 minutter, følg med så de ikke står for lenge og blir svidd,. Jeg er litt sent ute med å dele julekakeoppskrifter i år, håper dere får nytte av oppskriftene likevel, det er jo fortsatt noen dager til julaften
Idag skal du få oppskriften på lavkarbo boller. Mange av de som har gått fra et tradisjonelt kosthold til lavkarbo savner “gode gammeldags” bakst som er luftig og deigete – slik som høykarbo “hvetemelstyle” bakst er
) og litt mer mandelmel til du har "kakedeig-konsistens". Jeg har testet det ut - det funker. PS - har du ikke Johanneskjernemel kan du feks bruke 3 toppede ts med arrowroot mel (hva heter det på norsk da
Etter mye prøving og feiling de siste 2-3 årene har jeg nå endelig klart å lage skikkelig smakfulle søte og seige kransekakestenger, takket være det nye produktet til Funksjonell mat
I dag kan jeg friste med lavkarbokanelsnurr-muffins uten sukker, melk, gluten og korn. Muffinsene har en nydelig kanel- og smørsmak, slik som kanelsnurrer skal ha
Sjokoladekrem60 g sjokoladeEg har brukt Tagatose Milk Lait, ferdig søta2 dl fløteBrukar du anna sjokolade må du søte etter behovfeks til 86 % sjokolade treng du ca 22-24 g tagatesseVarm opp fløten og ta panna av plata. Haes i ei smurt, rund form - 24 cm, helst med bakepapir i botnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.