Jeg hadde litt kokte poteter og fikk lyst på potetsuppe, men kom på at jeg hadde jo sellerirot i kjøleskapet også, og selleri gir jo en fantastisk smak
Kok poteter ogsellerirot til de er møre. Rosastekt andebryst med knasende svor, spennende potetpure, myk fennikel og syrlig appelsinsaus med innslag av salte oliven
Anrett på tallerkner med sprøstekte poteter, de ovnsstekte gulrøttene og raust med saus til. Jeg pleier sjelden å lage noe av hele kjøttstykker, men i høst var det tilbud på forskjellige oksekjøtt-stykker så jeg kjøpte en haug og frøs ned
Mos av poteter ogsellerirot. person og rundsteik den litt i gryten før den settes på kok. Ønsker man å koke de tidligere på dagen, avkjøler man alt litt og lar det ligge i pannen i kjøleskapet til det skal brukes
Vask poteten og kutt et rutemønster ca. Legg på en klatt smør og litt salt og pepper. Legg på poteten med rutemønsteret opp, ha på en liten klatt smør og litt mer krydder
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver. Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over
Rett og slett en lekkerbisken. Poteten blir bakt og skallet får en deilig sprø skorpe. Ypperlig til all slags kjøtt og ikke minst passer den godt inntil grillmat
Ovnsbakte poteter er snadder og en god kilde til nødvendige næringsstoffer. Størstedelen av poteten inneholder faktisk vann, men de inneholder også karbohydrater, protein og mineral som, jern, kalsium og kalium
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.