Potetogsellerirotgrateng. Skrell poteterog selleri og kutt de i så tynne skiver du klarer. Jeg har blitt sponset av EXTRA EVJE med lokalprodukter, og denne gang prøvde jeg ut Viltpølsene med rødvin fra JENS EIDE
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Poteten blir bakt og skallet får en deilig sprø skorpe. Rett og slett en lekkerbisken. Hasselbakt potet er en bakt potet i en morsom variant med skrellet på
Ovnsbakte poteter er snadder og en god kilde til nødvendige næringsstoffer. Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over
Glaserte sitron poteter med hvitløk og urter. Poteter. Disse er helt nydelig og må prøves. Nå skal du få oppskriften på utrolig gode poteter til både kjøtt og fisk
Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mat til mange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehør til fiskeretter
Del potetene i to og skrap ut mesteparten av innholdet. Stek bacon sprøtt og legg på et kjøkkenpapir. Gratinerte bakepoteter eller dobbeltbakt poteter kjenner ingen grenser når det kommer til fyllet
Skrell poteteneog skjær dem i skiver. Når jeg ikke blogger, så lager jeg mat. ) Denne gangen er det fløtegratinerte poteter, tilbehørenes konge, som står på menyen
Våren har kommet og det er tid for å plukke ramsløk. Ramsløken er etter min mening noe det beste norsk natur har å by på, smakfull, sunn og utrolig anvendelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.