Helstekt mørbrad med stuet sjampinjong, fløtesaus og sprøstekte poteter
Balsam for sjelen
Balsam for sjelen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 700-800 gram mørbrad, hel
  • salt og pepper
  • tørket timian
  • smør til steking
  • 4-6 store gulrøtter
  • 10-12 middels store
  • 1 ts tørket timian
  • 2-3 ss god olje
  •  
  • Ingredienser til soppstuingen
  • 200 gram frisk sjampinjong
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 vårløk 2 ss smør
  • 3 dl matfløte
  • 1 ts sitronsaft
  • salt og pepper
  •  
  • Ingredienser til sausen
  • 1 pose sausepulver (jeg klarer ikke å lage skikkelig saus fra bunnen av...)
  • 2 dl matfløte
  • 2 dl vann
  • 1 ts kalvefond
  • Stekekraft fra kjøttet

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.