Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mineogså kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Topp fiskenmedpesto, krydder og revet parmesan etter smak. Man tar et stykke fisk, de grønnsakene man har for hånden, pesto, parmesan, littolivenoljeog pakker det pent sammen ialuminiumsfolie
(man kan som nevnt bruke bacon, pølser, steikt fårepølse, seranoskinke, vegetar kan man feks. Jeg hadde litt kokte poteterogfikk lyst på potetsuppe, men kom på at jeg hadde jo selleriroti kjøleskapet også, ogsellerigir jo en fantastisk smak
Vent med å pensle på bbq-saus, for den inneholder sukker og kan fort bli brent. Skjær paprikailitt store biter, skjær squash iskiver, skjær søtpotet iskiver, ganske tynne og
Server kyllingfiletenmed de ovnsbakte potetene og grønnsakene, litt saus, evt. Tørk av litt av marinaden på kyllingfileteneog brun dem raskt i olje i en godt varmet stekepanne, ca
Litthvile, og klar tilservering. Deretter var det bare å surre med bacon, feste baconet og pepre. KyllingfiletPestoBaconPepperKyllingfiletene ble tørket medtørkepapir
Vær littforsiktigmed saltet fordikyllingen får saltsmak fra serranoskinken. Her får du oppskriften på smakfull serranosurretkyllingfilet fylt medpestoog mozarella
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.