Ta deretter en baconskiveog surr rundt hver enkelt ferskenbåtog fest den så med en tannpirker. Denne tapasen lager du på en to tre ogmed kun to ingredienser,men allikevel smaker det helt herlig
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mine også kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Vent med å pensle på bbq-saus, for den inneholder sukker og kan fort bli brent. Skjær paprika i litt store biter, skjær squash i skiver, skjær søtpotet i skiver, ganske tynne og
♦ Skjær opp osteskiver og legg en god klump med hvitløksmør på osten, og deretter rull osten over. ♦ Snurr baconet rundt filéten og gjør klar til steking
Deretter var det bare å surre medbacon, feste baconetog pepre. Litt hvile, og klar til servering. KyllingfiletPestoBaconPepperKyllingfiletene ble tørket med tørkepapir
Da spiser også barna godt, når de ikke må følge for mye med på om det dukker opp fiskeben. Server med hjemmelaget potetmosNyt deilige, late sommerdager
Ta ut av ovn og server med potet, ertestuing, gulrot ogbaconterninger. Jeg har denne gang hatt hvitløkssmør på hvert stykke før jeg satte det inn i ovnen og servert det med samme tilbehør som lutefisk
Kok ris og asparges/brokkoli, steik sjampinjong. Skjær kyllingen på langs oppå, smør Philadelphia ost i, surr 2 baconstriper rundt hver filet, legg i ildfast form i ovnen, 200gr i 30 min ca
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.