Start med hvitløkspulver, sitronsaft, sennep og eggeplommer. Poenget med dette er at hodet på stavmikseren blir dekket av denne blandingen før man har i oljen
Smakes til med salt og pepper. smaken av hvitløk i mat, kan ta deg med langt langt avgårde. Aioli er en kald saus fra nordøstre Spania, og områdene rundt Katalonia og Valencia
Skrell og vask rødbetene og del de i små terninger/biterLegg de i en ildfast form med en klunk oljeStrø over maldonsalt, pepper og gjerne noen friske urter
Bruk oljen og hel den over med en syltynn stråle, mens du rører rundt. Finhakk hvitløk og chilli. blir den for tykk, tynn den ut eventuelt med litt vann
Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on. Og her skal jeg komme med en liten hemmelighet, noe mange nok vil synes at høres helt vilt ut
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne medgrillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Avkjøles i kaldt vann og presses med hvitløkspresse eller en gaffel. Aioli er majones med hvitløk. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til aiolien er ferdig
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grilletmed krydder smør og lime majones
Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul. Siden jeg er svak for Italiensk mat, så tenkte jeg å vise dere hvordan kveite med Italiensk vri kan gjøres
Mens du pisker dette starter du å helle oljen i en tynn stråle, dette vil nå starte og tyknes inn i en majones stopp med olje når du mener du har en fin tykkelse
Siden Honduras befinner seg i nærheten av tacoens hjemland, Mexico, valgte jeg å servere i tortillalomper med friske grønnsaker som tomat, rødløk, koriander og granateplekjerner
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Nydelig forrett eller smårett, når det frister med noe hot, søtt & godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.