Smelt smøret i en kjele, tilsett og vispinn melet så et blir en jevn blanding. Spe med melk og kok opp forsiktig under omrøringtil det blir en tykk konsistens
Geitekje, eller kidd, er kanskje på full fart innigjen, etter mange års glemsel. Ytrefilèten fra sadelen på kjeet er skåret ut, og serveres med en god Sancerre
Andebryst med appelsinsaus er en deiligkombinasjon av søtt og salt. Middan. And er nydelig. Maizena. Ha appelsinsaft, sukker, buljong og vann i en kjele og kok opp
Appelsinsaus. Desserter hører med til jul, og vi har alle våre tradisjoner. Avkjøl appelsinsausen og hell den over i porsjonsformene med panna cotta rett før servering
Appelsinsaus. littsitronsaft. Kok opp fløte, vaniljestang (skrap ut og ha i frøene også) og sukker. Akkurat når fløten såvidt begynner å koke, tar du den av platen og rører inngelatinen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.