Andeconfit med pommes noisettes og appelsinsaus
Gastronomade
Gastronomade
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer • Forberedelse: Natten over
  • 8 timer
  • 4 andelår
  • 1 kg salt
  • 6 dl andefett, eller nok til at det blir dekket
  • 700 g mandelpoteter
  • 2 hvitløksfedd, knuses i en morter med litt salt
  • 1 sjalottløk, finhakkes og knuses sammen med hvitløken
  • ¼ ts muskatnøtt
  • Salt og pepper
  • 1 dl griljermel
  • 1 ½ liter vegetabilsk olje (gjerne solsikke)
  • 2 sjalottløk
  • 1 ss meierismør
  • 1 ts hakket, rød chili
  • 2 dl væske (silt sjy, evt. med litt hvitvin)
  • 2 appelsiner (ca. 2 dl), silt
  • 2 dl crème fraîche
  • litt revet appelsinskall
  • ½ ts salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.