Mild skrei sammen med en smaksrik gulrotpuréog chorizo er sannelig en søndagsmiddag verdig. Sjekk gjerne ut skreimed sellerirotpure, bacon og vichygulrøtter
Skrei er det beste valget, med du kan også bruke torskefilet. SKREI. Start medgulrotpuréen (den kan du gjøre i stand på forhånd og varme opp før servering)
Hvis du serverer rødvin til skrei bør du velge en vin med snille tanniner, bra syre og frisk frukt. Du kan også bruke skrei i skiver og la de trekke i vann ( se tips legger ned på siden)
Fjern skinnet og skjær skreifilet i serveringstykker. Hva passer vel bedre sammen enn fersk vandrende torsk og kaviar medtorskerogn fra Lofoten/Vesterålen
Enda en deilig fiskemiddag av all den skreien vi kjøte i vinter. Ta fiskestykkene forsiktig ut av formen og legg på tallerkener sammen med grønnsaker og poteter
D. e. t. r. f. b. u. a. –. o. g. d. h. l. i. å. s. k. ,. v. n. y. p. m. …. 1. L. ø. j. 2. M. H. B. æ. 5. 0. R. /. E. K. -. (. ). P. F. I. G. c. 3. ×. S. Å. J. N. V. A. T. w. t g. d l
Jeg har gått og lusket rundt matbutikken en uke nå, var visst problemer med leveransen, men nå er fryseren full (så forvent noen skrei-oppskrifter fremover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.