Startet med å salte pepre andebrystetog så vakumere det i en sous vide-pose. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
Andebrystmed plommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater. Andebryst er en av mine favoritter og det smaker nydelig sammen med plommesaus
Herlig smaksrik rett med gode andebryst, rødkål, spicy appelsinsaus. Andebryst. Flatbed Red fra California er en spennende og fyldig «red blend» avhovedsakelig Zinfandel sammen med Petite Sirah, Petit Verdot og Teroldego-druer
Andebrystmed sprø svorav Hjemmekokklauget. Som tilbehør kan man enten bruke tradisjonelle rotgrønsaker eller man kan eksperimentere med litt mango og friske salater
Legg andebrystetmed svoren ned i en stekepanne og stek til svoren har blitt brun og sprø. Gi den et oppkok og fortsett å la den småputre på svak varme til maten er klar ღ☼Rødløkskompott
Mot slutten av stekingen heller jeg på litt mer appelsinsaft og drysser med revet appelsin skall. Ellers stekes det som jeg alltid har gjort, med litt pepper
Krydre med maldonsalt og grovmalt pepper, og vend dette lett sammen. Bakte grønnsaker kan varieres i det uendelig, og smakstilsetningene kan og varieres stort
Kalkunfilet med fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy. Spe på med sjyen, litt etter litt, og rør godt slik at det ikke blir klumper
Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Det er høst og butikkene bugner med ferskt lammekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.