Gazpacho ✿✿
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g hermetiske tomater
  • 1 stk rød paprika
  • 3 stk sjalottløk
  • 1/2 - 1 slangeagurk
  • 1 rød chili
  • 2 fedd hvitløk eller 3 ts hvitløk fra Gourmet Garden
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 lime
  • 3 dl grønnsaksbuljong
  • 1/2 dl olivenolje
  • Frisk basilikum, ca. 1/2 potte
  • Kok opp grønnsaksbuljong og la den bli kald.
  • Rens og skjær alle grønnsakene i biter, ikke altfor store.
  • Legg alle grønnsakene i en foodprocessor, sammen med tomater, basilikum og olje.
  • Kjør til alle grønnsakene og basilikum er godt most.
  • 4 skiver loff eller brød
  • 2 ss solsikkeolje
  • 1 ts salt
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss finhakket basilikum

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.