Som pauseunderholdning tittet vi på den sesongen av Hele Norge Baker som var igang, og pappa mente at dette burde jeg melde meg på… Så når vi kom hjem til Vikersund, ogjeg en kveld satt på kjøkkenet og ventet på en kake som måtte steke ferdig, så sjekket jeg ut reglene for å melde seg på… å det var jaggu ikke lite de skulle vite
I løpet av natten har grynene svellet og kjøleskapsgrøten er klar. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften
Bruk en gaffel til å prikke noen hull i sconesene og strø over litt havregryn. eks havremel i stedet. I morges startet vi dagen med disse, og mmm, det ble en deilig søndagsfrokost det
Gazpacho er ei klassisk spansk kald tomatsuppe som det finst mange variantar av. Suppa har berre godt av å stå i kjøleskapet til neste dag, så dette er typisk ein rett du lagar i god tid
Bland alt sammen med stavmikserog stek små lapper. Denne gangen la jeg på noen frosne bringebær mens de stekte på den ene siden og så stekte jeg andre siden med bringebærene etterpå
Denne smakfulle og sunne suppen er en gjenskapelse av en suppe jeg nøt i Amsterdam i høst. Kjør suppen glatt med en stavmikser før du smaksetter med balsamicoeddik, salt og pepper
Her kommer et knippe av mine tapas-favoritter for tiden. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.