jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. veldig godt ble det. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette
*drømme seg bort* Men om du foretrekker den til eplekake, på jordbær, eller på gele eller sjokoladepudding – denne vaniljesausen er latterlig enkel, smaker fantastisk, og imponerer de fleste
Men ihvertfall, hakk den grillede kyllingen i biter og kok pastaen. Avkjøl pastaen i kaldt rennende vann (har du det varmt oppi med rømmen blir det unødig flytende)
Men i dag viser sola seg med noen gløtt i allefall. ) Absolutt ikke lavkarbo, men av og til. Maldonsalt eller havsalt, men dette tas ikke i olje, has på etter heving
Jeg ville helt klart spist dette med øl til, men det er ikke noe i veien for å servere hvitvin til. Ha det i en varm panne sammen 2 ss olje (gjerne kokosolje, men annen olje går fin-fint)Stek løken til den blir ”gjennomsiktig”, men ikke brent
Kjøkkenskuffene mine er fulle av dem, og du finner masse oppskrifter her på bloggen med diverse produkter i, MEN jeg synes at det er utrolig morsomt å vise at man kan lage sunne saker med ting man finner på butikken også
jeg har prøvet den til "BLACK BLOY" og "Santa Maria" og begge var gode og rike på smaken. Sursild gjort enkelt, men noen ganger er det enkleste det beste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.