1. Bland salt, sukker og portvin. Legg fileten i blandingen, og la det modnes i to døgn i kjøleskap. 2. Når fileten er ferdig gravet tørkes den og skjæres i tynne fine skiver
Marinert lammefilet servert på seng av ruccula, vårløk og fetaost er en utrolig god forrett. Du kan gjerne la de ferdigstekte lammefiletskivene marineres mens du lager middagen
Finhakk løken. Skjær fikenene i passe munnfuller. Ha en skvett olivenolje i en stor gryte, Stek løk, fiken, pepper, laurbærblader, kanel, timian og mandler til det begynner å ta farge
Har du smakt brokkolikrem. Det er godt det ღ ღ. I dag serverer jeg den nydelige brokkolikremen med hot pepperbiff, fløtegratinerte poteter i porsjonskåler, en av verdens beste peppersauser og noen stekte tomater ♫♪
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.