Lørdagsbiff med soppfylte butterdeigsnurrer, asparges og flambert peppersaus ♫♪ ღ ღ
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g god mør biff
  • Solsikkeolje
  • Smør
  • Salt
  • Pepper
  • 16 stk asparges
  • 200 g sopp
  • 1 stk liten gul løk
  • 2 vårløk 8 stk einebær, knuste
  • 1 ts salt, gjerne urtesalt
  • 1 dl fløte
  • 2 ss smør
  • 2 plater butterdeig
  • Hvetemel, til kjevling av butterdeigen
  • 1 ss hel pepper
  • 1 dl cognac
  • 3 dl fløte
  • Salt
  • Sukkerkulør
  • 2 ss smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.