Den beste fiskeretten vi har spist på leeenge. Også på hytta så har vi masse torsk ved brygga. Bland sammen alt i marinaden og legg fisken (ikke frossen) i marinaden i kjøleskapet en time
Skal man grille fisk så er det viktig at man velger en fisk som har fast kjøtt sånn at ikke halvparten av fisken ligger igjen på grillristen når du er ferdig,
Frossen fisk i filetter. /skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Fisk gir grønnsakene god smak, men føler du at retten trenger noe mer er rømme et godt bud fra min siden
Etter å ha googlet 'fiskegrateng' har jeg skjønt at det er mange måter å lage den på. Men i går bestemte jeg meg for å sette av litt kvalitetstid på kjøkkenet med ekte kjærlighet
Heller av vannet på grønnsakene og legger dem rundt fisken i formen. Barn er glad i ost, dette er derfor også en god måte å få dem til å spise litt mer grønt på
Etter dagens treningsøkt på Bakken Helse passa det veldig godt å lage en enkel fiskerett. (Jeg hadde også litt mais som jeg hadde oppå) Legg på de lett kokte gulrotbitene, hell over fløte evt
Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Legg brødskivene på en stekeplate under grillenNår de så vidt begynner å få farge, ta de ut, snu dem og legg osten på toppenSett brettet tilbake i ovnen under grill til osten begynner å bli gylden
Ha makrell i tomat på knekkebrødene til lunsj en dag, lag en fiskemiddag, som for eksempel denne enkle laksemiddagen, og ha røkelaks i omeletten til frokost en morgen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.