Sammen med en valgfrifiskefilet og noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingentil det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Denne gangen er det tradisjonellefiskekaker jeg har lagd. Nå er jeg her igjen med dette maset mitt. hva er vell bedre enn nystekte fiskekaker av fersk fisk servert med brånet smør, kokt mandelpotet, raspet gulrot og stekt løk
Frossen fiskifiletter. /skrevet isamarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Fiskgir grønnsakene god smak, men føler du at retten trenger noe mer er rømme et godt bud fra minsiden
Etter dagens treningsøkt på Bakken Helse passa det veldig godt å lage en enkel fiskerett. Resultatet ble overraskende godt og jeg deler gjerne oppskrifta med flere
Fritertfisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
fiskefilet. Snu biteneimel/krydderblandingen. Del fiskeni porsjonsstykker. Grønnsakssstuing. Visp sammen egget, vend fiskeni egget for deretter å snues i osten
Jeg slutter vistaldri å forsøke å få ungene minetil å spisefisk. Minstejenten var på middag, og hun vilalltid ha rotmos for det elsker hun, og da blir det også ofte pølser til
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet viikkevilspise må ut før du bruker stavmixeren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.