Når det er små huller på toppen avrisen er den ferdig kokt. I dag vil jeg dele en middagsrett som er enkel å tilberede, imponerende å servere og viktigst av alt, er nydelig å spise
Du kan eventuelt bruke en rist i bunnen av kjelen dersom du har det. Dampet kål er så utrolig godt, særlig hvis du har på rikelig medmeierismør og salt på kålen først
Fordel deretter litt puree ved siden avrisen sammen med noen kjøttstykker, som på bildet. Når gulrøttene er møre moser du dem medstavmikser sammen med ingefær og hvitløksfedd
Proteinrikt, full av farger, og med en blanding av søtt og salt. En god sødme uten at det blir for mye, chili og rødløk for litt sting, og avokado som roer det hele litt ned igjen
Jeg hadde besøk av et par venninner i går og lagde deilig on-pot gryte, ble veldig godt asså. Tilsett taco krydder, hakkede tomater, mais, ris og buljong utblandet med vann, rør til et er godt blandet
Har vært litt opptatt med juleutfarten i de siste dagene, så i dag serverer jeg dere en veldig enkel resteoppskrift, perfekt til en rask lunsj i løpet av romjulen
Da passer det fint med stekt ris. Dagens variant var med gulrot, egg, kyllingkjøtt og vårløk. Stekt ris. I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs
Dette er helt klart en av de beste suppene jeg noensinne har laget. Det er jo bare å hive kylling i en kjele med løk, selleri, gulrot og purre, og la det koke
Mini synes ikke kjøtt er noe særlig for tiden, uansett hvor bittesmå biter jeg deler opp i til han, så han fikk rismed tandoori-sausen over – og det falt i smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.